bert-henny2012.reismee.nl

Bodensee - Zwijndrecht.

Hallo allemaal

We zijn weer thuis, De laatste week van onze reis hebben we heerlijk gefietst. Eerst nog bij de Bodensee, 2 dagen met heerlijk fietsweer. Daarna hebben we nog een tussenstop gemaakt in Bad Durkheim in Duitsland, waar we alleen een rondje hebben gefietst naar het centrum van Bad Durkheim, daar troffen we een opmerkelijk bouwwerk, 11 meter hoog en 333 meter lang.

Het leek op een houten brug, maar het was een waterverstuivings instalatie. Van boven af werd er zout water opgepompt en dat stroomde dan via de takken van een speciale doornstruik weer naar beneden, als je er vlak voor ging zitten hadden vooral longpatienten daar baat bij.aan

Door gereden naar Echt , waar we op een schitterende camping nog 2 overnachtingen hebben gemaakt en ook hier hebben we natuurlijk weer gefietst.Toen we aankwamen op de camping in echt was het mistig en grijs, maar toen wij de camper hadden geparkeerd kwam de zon door en die is gebleven tot nu toe. Wij hadden de zon vastgebonden aan een touwtje camper.

Iedereen bedankt voor de leuke en gezellige reacties, en tot schrijfs, hoors of tot ziens.

Bert en Henny

Voor de statistisie( ik dus) we hebben 7722 km gereden met de camper, 820 km gefietst, ontelbaar veel kerken bezocht en even zoveel ijsjes gegeten,

Groetjes

Henny

Arja

Ik had jullie al in de straat gezien. Wat een reis hebben jullie gemaakt en wat een kilometers! Petje af ik doe het jullie niet na. Gelukkig hebben jullie het mooie weer meegebracht .
Bedankt voor jullie mooie verhalen.

bob en christine

Welkom thuis en hou die zon vast aan dat touwtje.
Tot spoedig ziens
Groetjes