bert-henny2012.reismee.nl

Camper reis naar Italie.

Hallo allemaal,

Het eerste verhaaltje ging de mist in, ik had de site per ongeluk met een wachtwoord beveiligd.

Maar goed, vrijdag zijn we na een hele ochtend inladen, (volgens mij kun je beter je huis aan de trekhaak koppelen, dan heb je zeker alles bij je.) vertrokken richting Schin op Geul. Eva( de stem van onze TomTom) stuurde ons door het prachtige heuvellandschap van Limburg. De wegen waren wel smal, maar goed te doen, tot we plotseling voor een tunneltje stonden met een doorrijhoogte van 2,90 meter en de camper is 3,10 meter. Keren was ook niet echt een optie, de weg was heel smal en de camper 7,30 meter lang. Dus hebben we de lucht uit de banden laten lopen en de camper volgeladen met stenen, Bert hield zijn adem in en toen konden we er onderdoor. Nee, hoor dat is natuurlijk niet waar, gelukkig had diegene die de meting had verricht zijn bril niet op gehad. En bij het er onderdoor rijden hadden we nog 10cm over.

Van Schin op Geul naar Wurzburg,

Via een andere route hebben we Schin op Geul verlaten en zijn via de autobahn naar Wurzburg gereden. s,nachts is het echt berekoud. Het vriest en de hele camper zit met ijs.

Wurzburg naar Kramsach

We rijden via de Romantische strasse, een route die we al 2 keer per fiets hebben afgelegd, een keer op onze tocht naar Verona en ook op onze tocht naar Budapest. Met de camper gaat het wel veel sneller.De hele dag stralend weer en als we aankomen op de camping kunnen we buiten zitten.

Kramsach - Fugen

Maar een klein stukje gereden naar het Zillertall, we wilden graag fietsen maar omdat we geen parkeerplek konden vinden, zijn we eerst naar de camping gegaan in Fugen, plaats geregeld fietsen afgeladen en met stralend weer de Zillertaler Panorama weg gefiets. In de zon is het echt warm. Na het fietsen heerlijk buiten zitten lezen en later nog even naar het dorp gelopen, half uurtje heen en half uurtje terug. Genoeg bewogen voor vandaag, dus nu rusten we uit.

Groetjes ook van Bert,

Henny

co van der straaten

Wat zijn jullie toch een paar apart beleven altijd wel iets .
Maar jullie hebben het volgens mij het wel een beetje in jullie broek gedaan.
Verder veel succes en heel veel plezier ik ga donderdag voor paashaas spelen weer is wat anders.
Veel liefs je groote Zus

Erna

Klink allemaal alweer heerlijk. Wij zitten volop in de verjaardags kriebels van Eva. Veel plezier.

Erna Jos en Eva

Hoi Henny en Bert. Jullie lieten me wel even schrikken, ik zag alles al voor me. Goed dat viel mee. Wij hebben dit alemaal wat je beschrijft ook al vaak gereden en bekeken en gewandeld. Wat een leuke omgeving he, ik beleef het weer met jullie mee. Hebben jullie s,avonds de kachel toch aan, anders is het niet leuk denk ik. Henny kun je alles aan, gaat het weer goed met je rug? Ik verheug me nu al op jullie nieuw verhaal. We wensen jullie saampjes nog een heerlijke reis verder, en wachten met spanning op de volgende mail. Groetjes wijnand en Jenny